Recensies van klanten

 

Reacties

Arnold
4 maanden geleden

Veel geprobeerd om het overtollige vet wat op de heupen zit en op de buik te verminderen . Alles zonder resultaat. Tot ik in gesprek kwam met Corine van Body Skin Fit . Afspraak gemaak . 😊De resultaten zijn verbluffend . Buik is platter, en bijna twee broek maten kleiner . En in combinatie met sporten en juiste voeding ook nog eens 5kg lichter.
Ervaar zelf de veranderingen twijfel niet en maak een proefafspraak , het is echt het proberen waard.

Jacomijn
4 maanden geleden

Eindelijk!
De oplossing om hardnekkig buikvet kwijtraken!
En op een zeer prettige manier, in maar 45 minuten per behandeling. Terwijl je lekker ligt te lezen doet het apparaat z’n werk. En na een aantal behandelingen is het resultaat inmiddels duidelijk zichtbaar. De eerste behandelingen deed ik zonder sporten, nu met sporten gaat het nog harder. De centimeters vliegen er af, en zelfs wat kilo’s door de juiste leefstijl erbij.
Heerlijk, en je wordt top verzorgd. Al met al een weldaad voor lichaam EN geest ☺️

Susan
5 maanden geleden

Body skin fit is zeer deskundig, vertrouwd en professioneel. Je wordt met aandacht, tijd en rust behandeld. Corine kan met volle passie vertellen over haar vak en de resultaten zijn goed zichtbaar. Ik ben erg tevreden over de gehele behandeling. Zeker een aanrader!

Gabrielle
een jaar geleden

Corine neemt alle tijd voor de behandeling!
Een fijn mens die je helemaal op je gemak stelt.
Nu twee behandelingen gehad en het resultaat wordt nu langzaam zichtbaar.
Ik kan iedereen de behandelingen bij Corine aanraden!

Laura Boon
een jaar geleden

Tot twee keer toe een behandeling gehad nu en al heel enthousiast over het resultaat na de eerste keer. Na mijn zwangerschap vond ik het lastig het laatste ‘babyvet’ rondom mijn buik weg te krijgen, zelfs met intensief sporten. Dankzij deze behandeling zie ik eindelijk progressie.

Bedankt Corine voor je hulp hierbij! Je bent een open en eerlijke vrouw en ik voel me erg vertrouwd bij je tijdens de behandelingen.

Roy van Dokkum
een jaar geleden

Body Skin Fit Cryo Studio is vriendelijk, laagdrempelig en heeft de beschikking over een kleine maar goed geoutilleerde inpandige praktijkruimte bij een fitness locatie. De apparatuur is modern en up-to-date.

Na een prettig intake gesprek en het invullen van de persoonlijke gegevens vindt de behandeling plaats.

Deze wordt vakkundig begeleid en alle voorkomende vragen worden goed & duidelijk beantwoord.

De behandeling is veilig en kan in alle rust & privacy worden ondergaan. Daarna is er een evaluatie moment voor een eventueel vervolg.

Al met al een aanrader.

RJ
een jaar geleden

Tot nu toe 2 behandelingen gehad en enorm enthousiast over het resultaat. Ik heb al meerdere keren een langere tijd intensief gesport, maar met weinig resultaat in mijn ‘probleem gebieden’. Nu merkte ik binnen een maand eigenlijk al meer progressie. Het fijne eraan vind ik dat Corine hierin een hele motiverende maar ook eerlijke vrouw is. Het is een toevoeging aan en geen vervanging van een gezonde leefstijl. Ik kan het zeker aanraden!

Sas
een jaar geleden

Ik heb nu de 2e behandeling gehad en ben super tevreden. Er is al verandering zichtbaar en gemeten, ondanks dat ik in de tussentijd minder bewogen heb. Ik zou zeggen; maak een afspraak bij Body Skin en Fit, je zult er geen spijt van krijgen.

Jolien
een jaar geleden

Eerste behandeling bij Body Skin Fit gehad, Corine stelt je helemaal op je gemak en de behandeling is goed vol te houden. Nu na 5 weken al resultaat, buik is zichtbaar platter.. op naar de volgende behandeling 😁👍🏻

Paul en Femy
een jaar geleden

Als echtpaar hebben wij de eerste fijne behandeling door Corine van Body Skin Fit achter de rug. Na vijf weken konden wij inderdaad het eerste resultaat bemerken. De buikomvang was voelbaar en zichtbaar verminderd en zonder dat daar enige inspanning voor geleverd moest worden. Wat ons betreft: op naar Body Skin Fit in sportschool Plaza in Oldenzaal👍

Reactie plaatsen