Definitief vet verwijderen

 

Hoe werkt een Cryo behandeling

 

Body Skin Fit werkt als enige in Oldenzaal en omgeving met een unieke Cryo4 systeem. Dit systeem werkt met de grootste behandel pads die op de markt verkrijgbaar zijn. De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding. Door het koelelement stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van -5°C. Dit gebeurt zonder het omringende weefsel te beschadigen. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt er een natuurlijke verwijderingsproces in gang gezet. De eerste paar minuten kun je tintelingen of kleine prikjes voelen. Dit verdwijnt meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling en gaat over zodra de zone gevoelloos wordt door de kou. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of gewoon even ontspannen.Veilig en zonder operatie vet verminderen op de buik, maag, flanken, armen, heupen en billen. Het is een geheel pijnloze en zeer effectieve behandeling. 

 

Cryo4 het onderkoelen van vetcellen zonder risico op bevriezing!

 

Resultaat

 

Dankzij de CRYO4 techniek is het dus mogelijk om vetophopingen op specifieke plaatsen, zoals bijvoorbeeld de buik, de taille en heupen aan te pakken. Juist op plaatsen waar men met sporten en diëten niet het gewenste resultaat bereiken is een Cryo behandeling mogelijk. Na de behandeling zal vet in de behandelde zone geleidelijk worden afgevoerd door je lichaam. Het eerste resultaat van een behandeling zal na ongeveer 4 tot 8 weken te zien zijn. Omdat het een geleidelijk proces is zal de huid zich zonder te verslappen aanpassen aan de slankere contouren. Het grote voordeel van deze Cryo behandeling is dat vet wordt verwijderd zonder dat hierbij schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen optreedt.

 

Veiligheid en contra-indicaties

 

Cryolipolyse is een veilige behandeling om overtollige vetcellen te verminderen. De techniek is non-invasief en er komen geen incisies aan te pas. Ook is er geen herstelperiode noodzakelijk na een behandeling. Onder andere deze voordelen kenmerken de veiligheid van Cryolipolyse apparatuur. Het is belangrijk om te weten dat een cryo behandeling geen correctie is van een ongezond eetpatroon. Indien na een behandeling niet gestart wordt met een gezonde levensstijl zullen de resultaten niet van lange duur zijn. Cryolipolyse niet geschikt voor personen met obesitas. Doordat de vetcellen van deze mensen groter zijn in omvang, kunnen deze niet door afkoeling afgebroken worden. De vetcel is in deze situatie te groot om te kristalliseren.

 

De Cryo4 heeft een Medische CE certificering en is uniek op de markt.